Nightzone Forum Index logo
InloggenInloggen
RegistreerRegistreer
 
Zo 17 Feb 2019 2:16 
 
Nightzone
HoofdpaginaHoofdpagina
NieuwsNieuws
InloggenInloggen
RegistreerRegistreer

Forum
ForumForum
ZoekenZoeken
FAQFAQ

Chat
ChattenChatten
EmoticonsEmoticons
Information
RegelsRegels

Links
DayzoneDayzone
GoogleGoogleLaatste nieuws
Rubriek
nu.nl - Algemeen
NU.nl
nu.nl - Algemeen
'Risicogedrag criterium voor bloeddonatie'
AMSTERDAM - Homobelangenorganisatie COC roept het kabinet en Sanquin Bloedvoorziening op de criteria om mensen uit te sluiten van het doneren van bloed, te wijzigen.
 
Politieman zwaar mishandeld op snelweg
NAARDEN - Een 30-jarige politieman is zaterdagavond zwaar mishandeld bij de afslag Muiderberg op de A6. Daar werd hij, rijdend op zijn privémotor, klemgereden door twee auto's, waarmee hij even tevoren al een confrontatie had gehad.
 
Maandag crisisoverleg over EHEC in Berlijn
BERLIJN - In Berlijn wordt maandag crisisberaad gehouden over de uitbraak van de darmbacterie EHEC, die tot dusver in Duitsland tien mensenlevens heeft geëist.
 
'Mladic had niks te maken met Srebrenica'
BELGRADO - Ratko Mladic zegt niets te maken te hebben gehad met de genocide op achtduizend moslimmannen en -jongeren en Srebrenica in 1995. Dat heeft zijn zoon Darko zondag gezegd.
 
Opnieuw bloedig optreden Syrische troepen
SANAA - Syrische troepen hebben zondag op verschillende plaatsen in het land opnieuw bloedig geweld gebruikt om protesten tegen de autoritaire president Bashar al-Assad de kop in te drukken.
 
'Sudan begaat oorlogsmisdaden'
AMSTERDAM - Het Noord-Sudanese leger heeft oorlogsmisdaden, waaronder etnische zuiveringen, begaan bij de inname van de betwiste grensregio Abyei. Dat heeft het Satellite Sentinel Project (SSP) zondag gezegd.
 
VN-aanklager prijst harde opstelling Nederland
AMSTERDAM - De hoofdaanklager van het Joegoslavië-Tribunaal Serge Brammertz prijst Nederland voor zijn harde opstelling in de Europese Unie over Servië.
 
Rellen in Barcelona na finale Champions League
AMSTERDAM - BARCELONA - Straatfeesten in Barcelona ter ere van de verovering van de Champions League (CL) zijn zaterdagnacht uitgelopen op rellen. Een 17-jarig meisje kwam in het feestgedruis om het leven. Ten minste elf mensen, onder wie een agent, zijn in het ziekenhuis opgenomen, melden Spaanse media.
 
Snelle uitlevering Mladic mogelijk
BELGRADO - De voormalige bevelhebber van de Bosnisch-Servische strijdkrachten, Ratko Mladic, kan in principe maandag al door de Servische justitie aan het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag worden overgedragen.
 
Dibi wil debat over 'de prijs van vrijheid'
DEN HAAG – Een breed maatschappelijk debat over de gevolgen van het wonen in een vrije samenleving moet de onderlinge acceptatie bevorderen.